Hoe gaan we te werk?

We begrijpen perfect dat de aankondiging van je klein monstertje, net zoals bij ons, een persoonlijk en uniek moment in je leven is. Daarom doen we er samen alles aan om dit magisch moment vlot te laten verlopen. Zo blijft er meer tijd over voor de voorafgaande nestdrang en het knuffelen nadien.
Hoe we te werk gaan en wat mag je van ons verwachten kan je terugvinden in onderstaande stappen.

Werkwijze

 

1. Vrijblijvende prijsofferte

Bij Little Monsters vinden we transparantie heel belangrijk, daarom sturen wij eerst  altijd een vrijblijvende prijsofferte. Stuur ons een mailtje met jullie idee en vermeld het aantal kaartjes en accessoires (stickers, labels, …) dat julie denken nodig te hebben.

Aan de hand van deze info maken wij een vrijblijvende prijsofferte op zodat jullie later niet voor verrasingen komen te staan. Deze offerte is puur informatief en niet bindend.

2. Kom langs voor een gesprek

Hier bespreken we jullie idee en werken we het ontwerp verder uit. Ook de definitieve aantallen en de verschillende soorten papier worden samen met jullie besproken. Als jullie accessoires nog niet vastliggen, kan dit gerust later nog worden geregeld.

Na ons gesprek sturen wij jullie de factuur voor het ontwerp en het drukwerk. Van zodra we de betaling goed hebben ontvangen starten we aan jullie ontwerp. 🙂

3. Start ontwerp

Bij Little Monsters werken we met een volledige voorafbetaling, zo moeten we jullie na de bevalling niet lastig vallen met mails en facturen. 😉

Van zodra we jullie betalingsbewijs goed hebben ontvangen starten we zo snel mogelijk aan het ontwerp. Het 1e voorbeeldje sturen we meestal binnen de 1 a 2 weken na betaling.

4. Proefdruk en aanpassingen

Op de aanpassingen van het ontwerp staan geen limieten, de proefdruk word pas gemaakt als jullie 100% tevreden zijn over het ontwerp. Tekst aanpassingen zijn tot de bevalling mogelijk. Van de accessoires krijgen jullie ook eerst een digitaal voorbeeld te zien voor deze in druk gaan.

Als de proefdruk is goedgekeurd worden ook de stickers, labels en andere accessoires op voorhand gedrukt. Deze kan je samen met de met de mogelijke verpakkingen en enveloppen op voorhand afhalen. Zo kunnen jullie in alle rust het doopsuiker afwerken.

Wonen of bevallen jullie niet in regio Antwerpen? Dan kan alles ook per post worden verzonden.

5. Kindje geboren?

Stuur ons dan een sms (privénummer) met de laatste ontbrekende informatie. Vermeld hier zeker de naam van het kindje, datum, gewicht en de lengte.

Van zodra we deze info goed ontvangen hebben, sturen we een bevestiging van ontvangst per sms.

Als we de info voor het geboortekaartje voor 15 uur ontvangen, wordt alles dezelfde dag nog gedrukt. We drukken ook op zaterdag en zondag, zo ben je zeker van een snelle service.

Binnen 3u gedrukt,

ook in het weekend!

Van zodra jullie kindje is geboren en wij de laatste informatie voor het kaartje hebben ontvangen (voor 15u), passen wij alles direct aan zodat alles binnen de 3u gedrukt kan worden (ook op zaterdag en zondag). Vermeld zeker de naam van jullie kindje, gewicht, lengte en de datum. Ontvangen we de gegevens pas na 15u, dan worden de kaartjes de volgende ochtend gedrukt. Jullie accessoires, verpakkingen en enveloppen kunnen jullie natuurlijk al vroeger afhalen of ontvangen.

Creëer je eigen stijl met onze DIY accessoires!

 

Gebruik je geboortekaartje als basis voor je doopsuiker. Met onze op maat gemaakte stickers en labels kan je op een gemakkelijke en originele manier je accessoires en verpakkingen personaliseren.
 

Papiersoorten

Al onze kaartjes worden digitaal gedrukt zodat ze binnen 3u klaarliggen om af te halen of te verzenden. We hebben verschillende papiersoorten en diktes, bij jullie eerste gesprek kunnen jullie alle opties samen met onze ontwerper bekijken om zo de perfecte keuze te maken. Van elk ontwerp wordt er ook altijd een proefdruk gemaakt.