Hoe gaan we te werk?

We begrijpen perfect dat de aankondiging van je klein monstertje, net zoals bij ons, een persoonlijk en uniek moment in je leven is. Daarom doen we er samen alles aan om dit magisch moment vlot te laten verlopen. Zo blijft er meer tijd over voor de voorafgaande nestdrang en het knuffelen nadien.
Hoe we te werk gaan en wat mag je van ons verwachten kan je terugvinden in onderstaande stappen.

5 Stappen

 

1. Mix en match en bestel zorgeloos voor de geboorte

Bezoek ons hip assortiment in de webshop en ontdek via de filter je eigen stijl en voorkeuren. Kies het kaartje waar je he-le- maal zot van bent en mix and match met bijpassende enveloppen en DIY accessoires voor de doopsuiker.

De tekst op de voor- en achterkant is natuurlijk volledig aanpasbaar. Kleine aanpassingen aan het ontwerp zijn altijd mogelijk mits overleg. We rekenen hiervoor GEEN extra kosten aan, omdat je klein monstertje alleen maar het beste verdient. We bespreken het graag met je!

2. Ontvang een sneakpeak via je digitale voorbeeld

Nadat we je betaling goed ontvangen hebben, sturen we binnen de vijf werkdagen een eerste digitale versie door via mail. Lees deze versie goed na op eventuele schrijffouten zoals bijvoorbeeld foutief gespelde namen, adressen en telefoonnummers. Ligt je geboorte-lijst of rekening nog niet vast, geen probleem! Aanpassingen aan het geboortekaartje kunnen ONGELIMITEERD en KOSTELOOS tot voor de geboorte worden doorgestuurd.

Indien jullie extra’s (zoals stickers, buttons of bellenblazers) hebben besteld, krijg je hier ook een digitaal voorbeeld van.

3. Ontvang op voorhand je DIY accessoires en leef je uit!

Van zodra het ontwerp is goedgekeurd, kunnen de gepersonaliseerde accessoires gedrukt worden. Als alles klaar is, worden deze samen met de andere accessoires verpakt. Je wordt via mail op de hoogte gebracht wanneer je bestelling klaar ligt voor ophaling of is verzonden.

Zo is er nog genoeg tijd om alles rustig voor te bereiden en verder te genieten van een zorgeloze zwangerschap 😉

4. Kindje geboren? Proficiat! Stuur ons de gegevens en wij doen de rest

Op de dag van de geboorte stuur je ons een sms (privénummer) met de laatste ontbrekende informatie. Vermeld hierin zeker de naam, gewicht en de lengte van het kindje én zeker de juiste geboortedatum.

Van zodra we deze info goed ontvangen hebben, sturen we een bevestiging van ontvangst per sms.

Als we de info voor het geboortekaartje voor 15 uur ontvangen, wordt het dezelfde dag nog gedrukt. We drukken ook op zaterdag en zondag, zo ben je zeker van een snelle service.

 

5. Afhalen of verzending via post. Hoera, je kaartje is geboren!

Als de geboortekaartjes gedrukt zijn, brengen we je per sms op de hoogte. Tijdens de bestelling van je kaartje, kon je je keuze doorgeven voor afhalen of levering aan huis.

 

  1. Afhalen: indien je koos voor de optie afhalen, ben je welkom tot 17u00 en dit zowel op werkdagen als in het weekend.
  2. Levering aan huis: bij de keuze voor ‘levering aan huis’ werkt Little Monsters samen met Bpost voor het verzenden van je geboortekaartje. We sturen je een sms wanneer het pakje werd verzonden en de bijhorende track&trace code. Bpost garandeert voor België 1 dag bezorgingstijd en voor Nederland minimum 3 dagen bezorgingstijd.

Binnen 3u gedrukt,

ook in het weekend!

Van zodra jullie kindje is geboren en wij de laatste informatie voor het kaartje hebben ontvangen (voor 15u), passen wij alles direct aan zodat alles binnen de 3u gedrukt kan worden (ook op zaterdag en zondag). Vermeld zeker de naam van jullie kindje, gewicht, lengte en de datum. Ontvangen we de gegevens pas na 15u, dan worden de kaartjes de volgende ochtend gedrukt. Jullie accessoires, verpakkingen en enveloppen kunnen jullie natuurlijk al vroeger afhalen of ontvangen.

Creëer je eigen stijl met onze DIY accessoires!

 

Gebruik je geboortekaartje als basis voor je doopsuiker. Met onze op maat gemaakte stickers en labels kan je op een gemakkelijke en originele manier je accessoires en verpakkingen personaliseren.
 

Papiersoorten

Al onze kaartjes worden digitaal gedrukt zodat ze binnen de 3u klaar liggen om af te halen of te verzenden. Onze standaard kaartjes worden gedrukt op basis papier van 300gram, dit papier is glad en heeft geen structuur. Onze tweede optie is ons structuur papier, dit voelt iets dikker aan en heeft een lichte structuur. Het structuur papier is verkrijgbaar in het wit en in het ecru. Ben je toch op zoek naar iets anders? Dan kan je voor muskat gaan, dit is een bruin kaartje met karton structuur. Wil je toch liever een iets steviger papier? Dan raden we multiloft aan, dit is een stevig papier van 480 gram met zeer lichte structuur.

Standaard wit

300g

Structuur wit/ecru

320g

Muskat eco

300g

Multiloft papier

480g