Over Little Monsters

Wie zijn wij?

Hey en welkom bij Little Monsters! Wij zijn Florian en Stefanie en vormen een gezinnetje met onze drie zoontjes Marcel (6 jaar), Maurice (3 jaar) en Bob (8 maanden).

Florian is onze grafische goochelaar en zal jullie bijstaan tijdens het volledige proces. Met vijftien jaar ervaring als grafisch ontwerper/illustrator in zijn eigen zaak voelt hij perfect aan wat er werkt en wat niet. Al onze kaartjes zijn voortgekomen uit zijn fantasierijke geest.
Stefanie houdt de nieuwste trends nauwlettend in de gaten om jullie kaartjes up on trend te houden en verzorgt ook onze social media

Ons verhaal

Het idee van Little Monsters is ontstaan rond de tijd dat veel van onze vrienden (waaronder wij zelf) kinderen begonnen te krijgen. In het bestaande aanbod vonden we echter niet wat we zochten waardoor we zelf ideeën begonnen uit te werken. De enthousiaste reacties van vrienden en familie zorgde al snel voor meer ontwerpen op maat en bracht zo de bal aan het rollen, om uiteindelijk te starten met onze eigen webshop.

Na vijf jaar is Little Monsters ondertussen uitgegroeid tot een bloeiende zaak. We werken enkel met eigen ontwerpen. Hierdoor verzekeren wij jullie dat onze kaartjes 100% uniek zijn.

Little Monsters nodigt jullie uit om eens rond te kijken op onze website. Wij hopen jullie te prikkelen met onze leuke ontwerpen voor jullie toekomstig ‘little monstertje’!

 

Groetjes,

Het Little Monsters team!

Florian Ferny

Florian Ferny

Grafisch ontwerper/illustrator

Verantwoordelijk voor het aanpassen en opvolgen van jullie kaartje.

Stefanie Wolfs

Stefanie Wolfs

Social media & trends

Staat in voor al onze social media kanalen en volgt nauwlettend de nieuwste trends.