Over Little Monsters

Wie zijn wij?

Hey en welkom bij Little Monsters! Wij zijn Florian en Stefanie en vormen een gezinnetje met onze twee zoontjes Marcel (4 jaar) en Maurice (8 maanden).

Florian is onze grafische goochelaar en zal jullie bijstaan tijdens het volledige proces. Met vijftien jaar ervaring als grafisch ontwerper/illustrator in zijn eigen zaak voelt hij perfect aan wat er werkt en wat niet. Al onze kaartjes zijn voortgekomen uit zijn fantasierijke geest.
Stefanie houdt de nieuwste trends nauwlettend in de gaten om jullie kaartjes up on trend te houden en verzorgt ook onze social media. Marcel is onze avontuurlijke pallieter met een flinke dosis humor en bijhorende schaterlach. Hij zorgt ervoor dat we onze creatieve minds elke dag blijven uitdagen. Maurice is onze jongste telg en een all-time vrolijk bazeke. Hij is altijd vroeg (!!) uit de veren dus zorgt ervoor dat we ‘s morgens reeds ‘op scherp staan’ staan om aan jullie bestellingen te werken.

Last but not least is er Pieter, onze marketing specialist en tevens de oudere broer van Florian. Hij neemt vooral de technische kant van de website voor zijn rekening en richt zich op marktonderzoek en social branding.
Zo is Little Monsters de laatste jaren een echt familie bedrijfje geworden.

Ons verhaal

Het idee van Little Monsters is ontstaan rond de tijd dat veel van onze vrienden (en waaronder wij zelf) kinderen begonnen te krijgen. In het bestaande aanbod vonden we echter niet wat we zochten waardoor we zelf ideeën begonnen uit te werken. De enthousiaste reacties van vrienden en familie zorgde al snel voor meer ontwerpen op maat en bracht zo de bal aan het rollen, om uiteindelijk te starten met onze eigen webshop.

Na vijf jaar is Little Monsters ondertussen uitgegroeid tot een bloeiende zaak met een groot aanbod aan exclusieve kaartjes en bijpassende accessoires en verpakkingen. We werken enkel met eigen ontwerpen. Hierdoor verzekeren wij jullie dat onze kaartjes uniek zijn en enkel op onze webshop te vinden zijn.

Little Monsters nodigt jullie uit om eens rond te kijken op onze website en webshop. Wij hopen jullie te prikkelen met onze leuke ontwerpen voor jullie toekomstig ‘little monstertje’!

 

Groetjes,

Het Little Monsters team!

Florian Ferny

Florian Ferny

Grafisch ontwerper/illustrator

Verantwoordelijk voor het aanpassen en opvolgen van jullie kaartje.

Stefanie Wolfs

Stefanie Wolfs

Social media & trends

Staat in voor al onze social media kanalen en volgt nauwlettend de nieuwste trends.

Pieter Ferny

Pieter Ferny

Webdesigner & Marktonderzoek

Zorg dat onze website vlot loopt.