Hoe gaan we te werk?

We begrijpen perfect dat de aankondiging van je klein monstertje, net zoals bij ons, een persoonlijk en uniek moment in je leven is. Daarom doen we er samen alles aan om dit magisch moment vlot te laten verlopen. Zo blijft er meer tijd over voor de voorafgaande nestdrang en het knuffelen nadien.
Hoe gaan we te werk en wat mag je van ons verwachten?

1. Mix en match en bestel zorgeloos voor de geboorte

Bezoek ons hip assortiment in de webshop en ontdek via de filter je eigen stijl en voorkeuren. Kies het kaartje waar je he-le- maal zot van bent en mix and match met bijpassende enveloppen en DIY accessoires voor de doopsuiker.

De tekst op de voor- en achterkant is natuurlijk volledig aanpasbaar. Kleine aanpassingen aan het ontwerp zijn altijd mogelijk mits overleg. We rekenen hiervoor GEEN extra kosten aan, omdat je klein monstertje alleen maar het beste verdient. We bespreken het graag met je!

2. Ontvang een sneakpeak via je digitale voorbeeld

Nadat we je betaling goed ontvangen hebben, sturen we binnen de vijf werkdagen een eerste digitale versie door via mail. Lees deze versie goed na op eventuele schrijffouten zoals bijvoorbeeld foutief gespelde namen, adressen en telefoonnummers. Ligt je geboorte-lijst of rekening nog niet vast, geen probleem! Aanpassingen aan het geboortekaartje kunnen ONGELIMITEERD en KOSTELOOS tot voor de geboorte worden doorgestuurd.

Indien jullie extra’s (zoals stickers, buttons of bellenblazers) hebben besteld, krijg je hier ook een digitaal voorbeeld van.

3. Ontvang op voorhand je DIY accessoires en leef je uit!

Van zodra het ontwerp is goedgekeurd, kunnen de gepersonaliseerde accessoires gedrukt worden. Als alles klaar is, worden deze samen met de andere accessoires verpakt. Je wordt via mail op de hoogte gebracht wanneer je bestelling klaar ligt voor ophaling of is verzonden.

Zo is er nog genoeg tijd om alles rustig voor te bereiden en verder te genieten van een zorgeloze zwangerschap ūüėČ

4. Kindje geboren? Proficiat! Stuur ons de gegevens en wij doen de rest

Op de dag van de geboorte stuur je ons een sms (privénummer) met de laatste ontbrekende informatie. Vermeld hierin zeker de naam, gewicht en de lengte van het kindje én zeker de juiste geboortedatum.

Van zodra we deze info goed ontvangen hebben, sturen we een bevestiging van ontvangst per sms.

Als we de info voor het geboortekaartje voor 15 uur ontvangen, wordt het dezelfde dag nog gedrukt. We drukken ook op zaterdag en zondag, zo ben je zeker van een snelle service.

 

5. Afhalen of verzending via post. Hoera, je kaartje is geboren!

Als de geboortekaartjes gedrukt zijn, brengen we je per sms op de hoogte. Tijdens de bestelling van je kaartje, kon je je keuze doorgeven voor afhalen of levering aan huis.

 

  1. Afhalen: indien je koos voor de optie afhalen, ben je welkom tot 17u00 en dit zowel op werkdagen als in het weekend.
  2. Levering aan huis: bij de keuze voor ‚Äėlevering aan huis‚Äô werkt Little Monsters samen met Bpost voor het verzenden van je geboortekaartje. We sturen je een sms wanneer het pakje werd verzonden en de bijhorende track&trace code. Bpost garandeert voor Belgi√ę 1 dag bezorgingstijd en voor Nederland minimum 3 dagen bezorgingstijd.

Binnen de 3u gedrukt, ook in het weekend!

Van zodra jullie kindje is geboren en wij de laatste informatie voor het kaartje hebben ontvangen (voor 15u), passen wij alles direct aan zodat alles binnen de 3u gedrukt kan worden (ook op zaterdag en zondag). Vermeld zeker de naam van jullie kindje, gewicht, lengte en de datum. Ontvangen we de gegevens pas na 15u, dan worden de kaartjes de volgende ochtend gedrukt. Jullie accessoires, verpakkingen en enveloppen kunnen jullie natuurlijk al vroeger afhalen of ontvangen.

Kaartje

Voor onze geboortekaartjes werken we met drie verschillende formaten: postkaart (105x150mm), langwerpig (210 x 10mm) en vierkant (120x120mm).

Al onze kaartjes worden digitaal gedrukt zodat ze binnen de 3u klaar liggen om af te halen of te verzenden. Onze standaard kaartjes worden gedrukt op basis papier van 300gram, dit papier is glad en heeft geen structuur. Onze tweede optie is ons structuur papier, dit voelt iets dikker aan en heeft een lichte structuur. Het structuur papier is verkrijgbaar in het wit en in het ecru. Ben je toch op zoek naar iets anders? Dan kan je voor muskat gaan, dit is een bruin kaartje met karton structuur. Wil je toch liever een iets steviger papier? Dan raden we multiloft aan, dit is een stevig papier van 480 gram met zeer lichte structuur.

Papier soorten

We werken met vier soorten papier die telkens een andere structuur, dikte en feeling hebben. Ontdek onze verschillende soorten papieren hieronder!

Standaard wit

300g

Structuur wit/ecru

320g

Muskat eco

300g

Multiloft papier

480g

Cre√ęer je eigen stijl!

Gebruik je geboortekaartje als basis voor je doopsuiker. Met onze op maat gemaakte stickers en labels kan je op een gemakkelijke en originele manier je accessoires en verpakkingen personaliseren.

Stickers & labels

Stickers

Pimp je accessoires met onze gepersonaliseerde stickers. Onze stickers hebben een diameter van 4cm, hierdoor zijn ze ideaal om je doosjes of zakjes te personaliseren. Ze zijn gedrukt op zelfklevend papier en makkelijk in gebruik. Ook stickers met goudfolie zijn mogelijk.

Labels

Onze labels worden ook gepersonaliseerd in de stijl van je gekozen kaartje en zijn verkrijgbaar in twee formaten, 4×4 en 4x2cm. Hierdoor zijn ze ideaal om je doosjes of zakjes te personaliseren. De labels worden gedrukt op papier van 300 gram en zijn ook verkrijgbaar in folie. Je kan zelf een gaatje voorzien om je labels te bevestigen aan je verpakking.

Doosjes

Kubusdoosje

Kies de gewenste kleur van je doosje en werk deze af met je gepersonaliseerde sticker of label. Onze doosjes zijn 5×5 cm en makkelijk zelf te plooien en te vullen. Voor elk kaartje stellen we zelf enkele doosje voor, maar neem gerust een kijkje in onze shop om onze andere kleuren te ontdekken.

Hoog doosje

Onze hoge doosjes zijn 15hx5bx3cm en komen in dezelfde kleuren als onze kubusdoosjes waardoor deze makkelijk te combineren zijn. Voor elk kaartje stellen we zelf enkele doosje voor, maar neem gerust een kijkje in onze shop om onze andere kleuren te ontdekken.

Balkje

Ons transparant balkje heeft een afmeting van 10 x 3 x 2 cm en is uiterst geschikt voor suikerbonen (11stuks) of ander snoepgoed. Het doosje zelf is doorzichtig en voorzien van een gouden inleg bodem die ook verwijderd kan worden. Personaliseer je doosje met één van onze stickers of labels en werk alles af met één van onze touwen.

Zakjes

Kraft & kalk zakjes

Onze kraft en kalkzakjes zijn uiterst geschikt om snoep en suikerbonen te verpakken, de kalkzakjes zijn licht doorzichtbaar waardoor de kleur van je suikerbonen er mooi uitkomt. De zakjes zijn verkrijgbaar in twee formaten, 10,5×6,5 en 12,5×8,5cm. Sluit je zakje af met een gepersonaliseerde sticker of clip.

Gekleurde kraft zakjes

Onze gekleurde zakjes zijn verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren en hebben een afmeting van 13x7cm. Door de aardse tinten en lichte kraft structuur zijn ze ook makkelijk te combineren.

Snoepzakje

De labels van onze snoepzakjes worden gepersonaliseerd in de stijl van je kaartje en gedrukt op stevig papier van 250g. De snoepzakjes hebben gesloten een afmeting van 9x12cm en worden met bijpassend celofaan zakje geleverd. Vul je zakjes met snoep of suikerbonen en sluit alles af met je label en een nietje.

Theezakje

Onze theezakjes zijn verkrijgbaar in het wit en kraft en hebben een afmeting van 19,5×8,5cm. De zakjes zijn voorzien van een metalen sluiting en een venster. Werk je zakjes af met je sticker of label.

Cadeautjes

Bellenblaas

De bellenblazers worden in het wit geleverd en zijn voorzien van een gepersonaliseerd etiket. Deze etiketten zijn vervaardigd uit vinyl en bijgevolg waterafstotend. De bellenblaas is voorzien van een doorzichtig dekseltje met spelletje en wordt gevuld geleverd (50 ml).

Afwerking

Clips

Werk je verpakking af met een metalen clip van 19×28 mm. De clips zijn verkrijgbaar in het goud, koper, zilver en metaal en zijn ideaal om een zakje of hoog doosje af te sluiten.

Touw 100m

Fijn touw in goud, koper en zilver dat net die extra toutch geeft aan jouw doopsuiker. Ideaal om doosjes af te werken of te combineren met nog andere elementen. Verkrijgbaar per rol van 100m.

Touw 50m

Fijn jutte touw met accenten van goud, koper of zilver dat net die extra toutch geeft aan jouw doopsuiker. Ideaal om doosjes af te werken of te combineren met nog andere elementen. Verkrijgbaar per rol van 50m.

Enveloppen

Enveloppen

Voor elk formaat hebben we bijpassende enveloppen, deze wegen 120g en zijn voorzien van een puntklep en lijmrand. Al onze enveloppen kunnen verzonden worden met slechts één postzegel. Voor elk kaartje stellen we zelf enkele passend enveloppen voor, maar neem gerust een kijkje in onze shop om onze andere kleuren te ontdekken.